Forsikring

For tredje gang i træk har AutoBranchen Danmark kåret If som Årets forsikringsselskab i 2018.

FÅ EN BILLIG BILFORSIKRING TIL DIN SUZUKI

En Suzuki forsikring er skæddersyet specielt til din Suzuki. Med forsikringen har vi lagt vægt på tryghed, god dækning og en konkurrencedygtig pris. Forsikringen tilbydes i samarbejde med If forsikring, Nordens største forsikringsselskab. 

Ny Suzuki? - Markedets bedste bilforsikring
Når du køber en Suzuki hos en Suzuki forhandler, kan du vælge mellem to forskellige løsninger. Den ene er, at du får den første måned gratis, og den anden er, at du får en særlig Suzuki Intro-forsikring til en meget fordelagtig pris for de første 6 måneder. Din Suzuki skal blot være mindre end 5 år gammel, når du køber den.

Første måned er gratis
Vælger du vores special-tilbud, hvor den første måned er gratis, er du dækket af vores kaskoforsikring i en måned, uden at det koster dig en krone. Derefter bliver du kontaktet af Suzuki Forsikring med henblik på en fortsættelse af forsikringen på fordelagtige vilkår:

 • Er du fyldt 25 år og har kørt skadefrit i den gratis måned, starter du som elitebilist til lav præmie ved tegning af forsikringen.
 • Er du mellem 18 og 24 år og nystartet bilist, får du 4 års anciennitet, hvis du kører skadefrit den første måned. Du får dermed hurtigere adgang til en lavere forsikringspræmie.

6 måneder fra 1.950 kroner
Du kan også vælge vores Suzuki Intro-forsikring, hvor du får de første 6 måneders kaskoforsikring til en pris fra kun 1.950 kroner. Din pris er afhængig af din alder og bilens motorydelse.

Priserne for en Suzuki Intro-forsikring ved samtidig køb af bil er:

Intro-pris

Motor
op til 94 HK

Motor
95 til 135 HK

Motor
136 til 165 HK

Du er 25-34 år, 6 mdr. forsikring  kr. 1.950 kr. 2.250 kr. 2.450 
Du er fyldt 35 år, løbende + 11 mdr. (1 år)   kr. 3.700 kr. 4.300 kr. 4.700 
Du er under 25 år, 6 mdr. forsikring  kr. 3.900 kr. 4.500 kr. 4.900 

Du får:

 • En meget fordelagtig pris
 • Unikke dækninger
 • Reparation på et autoriseret værksted med originale reservedele
 • Erstatningsbil ved skade

Selvrisikoen er på 6.000 for alle. Og efter det første halve år fortsætter du med en forsikringspræmie, der bestemmes af din alder, bopæl og andre forsikringer, men ikke af din anciennitet. Det vil sige, at du selv som nyere bilist betaler samme lave præmie som andre, der har været forsikret i længere tid (selvfølgelig under forudsætning af skadesfri kørsel i intro-perioden).

Suzuki forhandleren kan give dig flere detaljerede oplysninger om den attraktive Suzuki Forsikring. 

 Læs mere om Suzuki Intro-forsikring her

Ejer du allerede en Suzuki? - Få en forsikring med rabat
Hvis du allerede ejer en Suzuki i dag - eller er ved at købe en Suzuki, der er mere end 5 år gammel, kan du også få en Suzuki Forsikring nemt og hurtigt hos If. Og du får endda 20% i rabat.

Du får:

 • Konkurrencedygtig pris
 • Reparation på autoriseret Suzuki værksted med originale reservedele
 • Erstatningsbil ved skade
 • Fordelagtig frontrudedækning
 • Vejhjælp

Nyhed

Suzuki Swift

Dualjet Exclusive CVT
Suzuki Swift Dualjet Exclusive CVT